ПоддержатьУкраїнська

У Харкові – протест через корупцію у Федерації бодибілдингу: намет активістів розібрали (фото)

Дмитрий Слободяник
Дмитрий Слободяник

Журналист, редактор

У Харкові – протест через корупцію у Федерації бодибілдингу: намет активістів розібрали (фото)

9 жовтня у Харкові представники кіноконцертного залу «Україна» розібрали намет активістів ВГО «Стоп корупції», які прийшли заявити про корупцію у Федерації бодибілдингу України (ФББУ).

 Активісти приїхали в Харків, щоб розповісти про корупцію у Федерації бодибілдингу Фото: СтопКор

Утім, представники закладу, де проходить спортивний захід, розібрали намет. Саме тому правозахисники змушені були викликати поліцію. Повідомляє Георгій Жариков із місця подій.

«Спортсмени теж налаштовані агресивно. Працівники "України", які вчинили напад – втікали до будівлі, коли почули, що я викликаю поліцію. Вийшов інший працівник, стежить, щоб я не розкладав намет. Мене звинувачують у наклепі на голову федерації, погрожують позовами про захист честі та гідності. Приїхала поліція. Директорка пригрозила поліцейським заступником начальника управління превентивної діяльності Сергієм Бірбасовим», – сказав він.

 Працівники ''України'' розібрали намет Фото: СтопКор

Зазначимо, 9 жовтня в Харкові триває Всеукраїнське відбіркове змагання на Чемпіонати світу IFBB 2021.

Активісти приїхали спеціально до Харкова, аби інформувати гостей та учасників заходу про факти корупції в Федерації бодибілдингу України в особі президента ФББУ Ігоря Делієва та його доньки Ірини Делієвої.

Антикорупціонери стверджують, що зіштовхнулися з упередженістю поліції. Попри це активіст  написав заяву до правоохоронних органів.

 Активісти таки встановили намет Фото: СтопКор

За декілька годин активістам таки вдалося встановити намет.

Нагадаємо:

  • Корупційний скандал розгорівся у Федерації бодибілдингу України: керівництво ФББУ підозрюють у розкраданні коштів спортсменів, спрямованих із держбюджету.
  • За фактом підробки донькою президента Федерації Іриною Делієвою платіжних доручень уже порушено кримінальну справу.

Другие новости