ПоддержатьУкраїнська

У Харкові затримали організатора "липового" реабілітаційного центру для наркозалежних

StopCor
StopCor

StopCor

У Харкові затримали організатора 'липового' реабілітаційного центру для наркозалежних

Раніше судимого 27-річного безробітного мешканця Житомирщини підозрюють у незаконному позбавленні людей волі. Йому загрожує до 5-ти років ув'язнення. Про це передає УНН з посиланням на відділ комунікації поліції Харківської області.

"27-річний безробітний раніше судимий мешканець Житомирської області підозрюється у незаконному позбавленні людей волі", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що працівники Нацполіції спільно з Харківською міською прокуратурою №2 викрили Центр боротьби з наркоманією та алкоголізмом у Новобаварському районі міста.

Встановлено, що чоловік зі спільниками винайняли квартиру та під приводом надання допомоги у позбавленні залежності від алкоголю чи наркоманії запрошували громадян до помешкання. Зловмисники вводили їх та їхніх родичів в оману з метою отримання грошових коштів в якості винагороди, при цьому надання цим особам реальної допомоги для позбавлення залежності від алкоголю чи наркоманії не передбачалося.

Слідчим відкрито кримінальне за ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 5-ти років позбавлення волі.

Другие новости