ПоддержатьУкраїнська

У Києві будують ЖК у промзоні: на Святошино під виглядом реконструкції адмінбудівель зводять висотки

StopCor
StopCor

StopCor

У Києві будують ЖК у промзоні: на Святошино під виглядом реконструкції адмінбудівель зводять висотки

У Києві у Святошинському районі будують житловий комплекс «Академ-Квартал» на ділянці землі промислового призначення. Про це стало відомо активістам ГО «Стоп корупції». Будівельні роботи ведуть тривалий час, уже збудовані висотки, а у відділі продажу клієнтам пропонують так зване непроблемне житло. При цьому у ДАБІ лише два тижні тому видали дозвіл на будівництво, але не житлових будинків, а на реконструкцію адмінкомплексу — на багатофункціональний.

 У Києві в промзоні будуть ЖК. Фото: СтопКор.

«Тобто дозвіл був виданий, але будинки уже давно зведені і здаються в експлуатацію. Тобто представник ДАБІ, який видавав цей дозвіл на реконструкцію адмінбудівлі на багатофункціональну, також у схемі. А у відділі продажу обманюють інвесторів, за документами тут не ЖК, а реконструкція. Клієнтів обманюють уже на етапі візиту до відділу продажу. Бо на ньому табличка «консультаційний центр». Хоча всередині — демонстраційні стенди з квартирами і працівники», — розповів правозахисник ГО «Стоп корупції» Максим Томілов.

 У відділі продажу вводять інвесторів в оману. Фото: СтопКор.

У так званому відділі продажу активістів зустріли агресивно, жодних коментарів не надали, лише порадили звернутись до компанії-забудовника «Інтергал-Буд», яка не реагує на запити громадських активістів.

 У відділі продажу вводять інвесторів в оману. Фото: СтопКор.

Раніше колеги зверталися до офісу компанії через будівництво іншого скандального ЖК у Києві «Нивки-Парк». Там незаконно звели одразу 7 черг будівництва без дозволу ДАБІ.

https://www.facebook.com/1602446153357239/posts/2787713611497148/

Другие новости