ПоддержатьУкраїнська

У Києві горів хостел, є загиблий

Владимир Садыков
Владимир Садыков

Редактор ленты новостей

У Києві горів хостел, є загиблий

У Києві у Святошинському районі столиці вночі горів хостел. В результаті інциденту загинув чоловік.

 У Києві вночі горів хостел, загинув чоловік Фото: ДСНС

Повідомляється, що загорілася переобладнана під хостел адміністративна будівля на вулиці Симиренка. Пожежу оперативно локалізували та загасили.

За попередніми даними, в кімнаті, де сталося загоряння, знаходилися троє чоловіків. Один з них встиг вибігти на вулицю по сходах, другому довелося стрибати з вікна на третьому поверсі.

"...третього чоловіка 1987 року народження виявили без ознак життя під час гасіння пожежі. Потерпілого, який отримав травми від падіння з висоти, госпіталізували в 1-шу обласну клінічну лікарню для обстеження", - йдеться в повідомленні Державної служби з надзвичайних ситуацій у Києві.

Інші надзвичайні події в Україні:

  • У неділю на Харківщині у Чугуївському районі сталася пожежа. На базі відпочинку загорівся будинок, у якому перебувало 10 людей. Двоє постраждали.
  • У суботу 11 вересня на окупованому Донбасі на нафтобазі Кіровського району стався вибух. На місці події працювали спецслужби.
  • У місті Хуст стався вибух на автозаправній станції, в результаті чого поранення отримали дві людини.
  • У Дніпрі стався вибух у житловому будинку в Соборному районі міста. Внаслідок вибуху постраждалих немає.

Як повідомляв «СтопКор» раніше, пожежа повністю знищила будівлю колишнього гуртожитку в Ізюмі. Це сталося вночі 5 вересня. Місцеві депутати звинувачують у ситуації міську владу, через бездіяльність якої в Ізюмі майже не лишилося пожежних гідрантів.

Другие новости