ПоддержатьУкраїнська

У Києві представники "Азову" вимагали закриття російських банків в Україні

StopCor
StopCor

StopCor

У Києві представники 'Азову' вимагали закриття російських банків в Україні

У понеділок, 30 січня, представники національного корпусу "Азов" влаштували пікети центральних офісів найвідоміших російських банків – "Сбербанку Росії", "Альфа-Банку", "БМ-банку", "ВТБ банку" та "Промінвест банку".

Новину повідомляє "Преса України".

Учасники акції розповіли, що запланували чи не щодня проводити пікети біля офісів російських фінансових установ. Активісти вимагають закриття російських банків в Україні.

"Ці банки входять в ті 40 відсотків ворожих фінансових структур, які з 12 відсотків виростила та розплодила в нашій державі Гонтарева. День за днем Національний Корпус продовжуватиме пікети російських банків не тільки в Києві, але і по всій державі. Ми вимагаємо від Порошенка припинити ці незаконні стосовно українців дії, заарештувати зрадницю-Гонтареву та закрити російські банки, що можуть в будь-який момент закритися через наказ Московії, знищивши заощадження вкладників з України", – зазначили в прес-службі "Азову".

Пікетувальники клеїли антиросійські листівки на фасадах банків, роз'яснювали перехожим суть акції та попереджували про ризики тримання коштів в банках РФ, заляпали кров'ю поріг однієї з фінансових установ.

У Києві представники ''Азову'' вимагали закриття російських банків в Україні
У Києві представники ''Азову'' вимагали закриття російських банків в Україні

Нагадаємо, глава "Сбербанку" Герман Греф у Давосі відхилив питання журналістів, що стосувалось України,  а саме виходу із її території російської фінансової установи. За словами представників "дочки", послугами "Сбербанку" досі користується "значна частина українців".

Другие новости