ПоддержатьУкраїнська

У Києві серед білого дня викрали громадського активіста – депутат

StopCor
StopCor

StopCor

У Києві серед білого дня викрали громадського активіста – депутат

Заступник лідера "Радикальної партії" Андрій Лозовий повідомив, що у Києві невідомі на джипі серед білого дня викрали громадського активіста Славу Гораніна.

Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі.

"Страшне робиться в місті Києві. Серед білого дня на перехресті вулиць Васильківської та Стельмаха невідомі викрали громадського активіста Slava Goranin. Кинули в джип і кудись повезли", – повідомив нардеп.

Лозовий вважає, що це чергова спецоперація московської агентури на території України. Він заявив, що вони в істериці і йдуть ва-банк, бо якщо зараз не візьмуть Україну то не візьмуть вже ніколи.

Раніше повідомлялося, що заступник глави Адміністрації президента Костянтин Єлісєєв, коментуючи інформацію про заяву Андрія Артеменка, зазначив, що російська влада не нехтує будь-якими способами задля дискредитації України на міжнародній арені.

Нагадуємо, українські спецслужби врятували громадянина України, бійця АТО і колишнього співробітника ФСБ Іллю Богданова від смерті у Росії. Прикметно, що спроба викрадення та вбивства Богданова відбулася напередодні презентації його книги про методи роботи російських спецслужб, заявив очільник СБУ Василь Грицак.

Другие новости