ПоддержатьУкраїнська

У столиці поліція влаштувала гонитву за помічником Луценка

StopCor
StopCor

StopCor

У столиці поліція влаштувала гонитву за помічником Луценка

У понеділок ввечері, 20 лютого, у Святошинському районі столиці України відбулася швидкісна погоня за автомобілем "Toyota Camry", водій якої після затримання представився помічником Генерального прокурора України Юрія Луценка.

Новину повідомляє "Преса України".

Втікач рухався по проспекту Перемоги в бік центру. Зі слів поліцейських, швидкість досягала близько 200 кілометрів на годину. Проте далі трапилася дорожньо-транспортна пригода – в районі автостанції Дачної водій іномарки скинув швидкість через потік машин, зачепив службове авто патрульних і "Toyota Camry" відлетіла у відбійник.

"На щастя, обійшлося без постраждалих. Водій знаходився в алкогольному сп'янінні, тест на драгер показав 1,2 проміле. Громадянин представився помічником Юрія Луценка. Автомобіль відправили на штрафмайданчик", – сказали в прес-службі патрульної поліції Києва.

Раніше патрульна поліція Дніпра оприлюднила відео погоні за автомобілем "Жигулі". Поліцейські переслідували порушника в житлових кварталах, погрожували відкрити вогонь на ураження. Потім п'ятеро патрульних  бігали за автомобілем пішки, стріляли по авто. Якимось чином втікача вдалося піймати.

Нагадаємо, в Одесі крадії, намагаючись втекти від поліції, збили 32-річного бійця спецпідрозділу і протягнули його кілька метрів.

Другие новости