ПоддержатьУкраїнська

У Кропивницькому викрили злочинну групу "перевертнів у погонах"

StopCor
StopCor

StopCor

У Кропивницькому викрили злочинну групу 'перевертнів у погонах'

Злочинці спеціалізувалися на грабунках, крадіжках, незаконних обшуках, катуванні, вимаганні грошей, хабарництві та шахрайстві.

Діяльність організованої злочинної групи, що складалася з керівників та оперативних працівників поліції, припинила у Кропивницькому Служба безпеки України спільно з прокуратурою.

Про це повідомляє прес-центр СБ України.

Оперативники спецслужби затримали членів банди ще у липні цього року під час вимагання 200 тисяч гривень від місцевого мешканця за непритягнення до кримінальної відповідальності за нібито розбещення неповнолітніх. Як встановило досудове слідство, "перевертні в погонах" спеціалізувалися на грабунках, крадіжках, незаконних обшуках, катуванні, вимаганні грошей, хабарництві, шахрайстві тощо.

Будучи обізнаними з роботою правоохоронних органів, вони ретельно готувалися до кожного злочину, подовгу слідкували за жертвами. Організатором банди був керівник одного з підрозділів Кропивницького відділу поліції, який залучив до злочинної діяльності трьох своїх підлеглих та цивільного.

21 листопада всім зловмисникам повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 127, ч. 2 ст. 162, ч. 2 ст. 190, ч. 2 ст. 185, ч. 3 ст. 15, ч. 3 ст. 365 Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

Другие новости