ПоддержатьУкраїнська

У Львові поліцейські відкрили два кримінальні провадження за фактом масової бійки

StopCor
StopCor

StopCor

У Львові поліцейські відкрили два кримінальні провадження за фактом масової бійки

6 листопада о 23.15 до відділу поліції Галицького району надійшло повідомлення про масову бійку в центрі Львова. На місце інциденту прибули екіпажі патрульних поліцейських, бійці спецпідрозділу ТОР, охоронні поліцейські, а також слідчо-оперативні групи та працівники інших підрозділів поліції Львівщини. Правоохоронцям вдалося припинити сутичку. Відомо, що в ній брало участь близько сотні осіб, які є футбольними фанатами з України та Франції.

Для встановлення обставин події до Галицького відділу поліції було доставлено дванадцятьох учасників сутички - з яких четверо львів'яни, інші - іноземці, повідомляє пресслужба поліції міста Львова.

Нажаль, під час виконання своїх службових обов’язків травмовано двоє поліцейських та пошкоджено два службових автомобілі. Крім того, на даний час, до поліції Львівщини звернень від осіб, які могли травмуватися під час сутички не надходило. Наразі слідством відкрито кримінальні провадження за ч.3 ст.296 (Хуліганство) КК України та за ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) КК України. Санкції статей передбачають покарання – позбавлення волі на строк до п’яти років.

Другие новости