ПоддержатьУкраїнська

У Миколаєві поліцейські встигли затримати шахрая "на гарячому"

StopCor
StopCor

StopCor

У Миколаєві поліцейські встигли затримати шахрая 'на гарячому'

Чоловік вимагав три тисячі доларів за звільнення сина заявниці з поліції.

Патрульні затримали чоловіка, який вимагав три тисячі доларів США, про це Depo.Миколаїв повідомили у прес-службі патрульної поліції.

Сьогодні, близько 01:30, екіпаж патрульних отримав повідомлення про те, що у жінки вимагають гроші. На проспекті Центральному інспекторів зустріла заявниця, яка повідомила, що нещодавно їй зателефонував невідомий і повідомив, що її син вчинив злочин і знаходиться в поліції. Щоб його відпустили, вона повинна віддати три тисячі доларів. Охоронці порядку попросили заявницю скласти папір в конверт і передати їх злочинцю, а самі сховались у дворі. Через якийсь час до під'їзду підійшов невідомий і комусь зателефонував.

В подальшому все відбувалось дуже швидко. Отримавши конверт з "грошима" чоловік розвернувся і хотів втекти, але не встиг. Його наздогнали і затримали патрульні, одягнувши на нього кайданки.

Підозрюваним виявився мешканець іншої області, який вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. Його передали працівникам слідчо-оперативної групи відділу поліції.

Другие новости