ПоддержатьУкраїнська

У Миколаєві Савченко закидали яйцями

StopCor
StopCor

StopCor

У Миколаєві Савченко закидали яйцями

У Миколаєві, куди позафракційний депутат Надія Савченко приїхала на зустріч з місцевими жителями, її зустріли не радо. У неї полетіли курячі яйця.

Новину повідомляє "Преса України".

На заплановану зустріч Савченко з жителями Миколаєва прийшло близько 30 городян. Також на зустріч з нардепом прийшли активісти "Свободи" і представники "Організації інвалідів АТО". Активісти скандували на адресу Савченко "чемодан - вокзал - Росія".

Перед початком виступу Савченко, сталася бійка і націоналісти почали закидати її яйцями. Поліція спробувала припинити провокацію і затримати тих, хто кидав яйця, в результаті чого сталася ще одна бійка між поліцейськими та активістами.

Поліція нікого не затримала, але відвела в сторону активістів, щоб провести з ними роз'яснювальну роботу. На місці знаходилися чотири патрулі поліції.

"Вона сьогодні народний депутат України й розповідає про якісь звершення свої, вона приходить п'яна на роботу до Верховної Ради, і замість того, щоб здати свій мандат і йти боротися за наших хлопців "за поребриком" в полоні – вона їздить по країні й дурить голови людям. Тому і ставлення до неї таке ", – розповів в коментарі один з активних учасників конфлікту, заступник голови Миколаївської обласної організації партії "Батьківщина" Олег Кравець.

Нагадаємо, українська політик і депутат від Опозиційного блоку Наталія Королевська приїхала в Одесу взяти участь в конференції "Жінки за мир". Невідомий чоловік у камуфляжній формі хлюпнув їй зеленкою в обличчя. Інцидент розслідує поліція.

Другие новости