ПоддержатьУкраїнська

У псевдореспубліці "ДНР" розпочали мобілізацію усіх підрозділів бойовиків

StopCor
StopCor

StopCor

У псевдореспубліці 'ДНР' розпочали мобілізацію усіх підрозділів бойовиків

У самопроголошеній "Донецькій народній республіці" триває мобілізація усіх структур та підрозділів бойовиків. Наразі невідомо, навіщо проросійські найманці терміново почали збирати сили.

За інформацією координатора групи "Інформаційний Спротив" Дмитра Тимчука, з відпусток були відкликані всі бойовики, підрозділи приведені в повну бойову готовність.

"Всі воєнізовані формування "ДНР" та підрозділи "поліції" і "міністерства державної безпеки ДНР" переведені на казармовий стан за місцем несення служби до особливого розпорядження", – розповів Тимчук.

Також окупанти активно працюють з відставниками. Так, колишніх найманців та представників "правоохоронних органів ДНР" вмовляють повернутися на службу. Окрім того, в академії "МВС ДНР" були проведені спеціальні заходи з підготовки до евакуації.

Влітку минулого року ватажок так званої "ДНР" Олександр Захарченко теж оголосив повну мобілізацію бойовиків на окупованій території.

Нагадаємо, в окупованому Донецьку й інших населених пунктах почалася паніка через загострення ситуації на Донбасі, як серед місцевого населення, так і в бойовиків. Ватажки останніх розпорядилися евакуювати населення з деяких районів і підготувати бомбосховища. Інформацію про втрати з їх сторони не розголошують, щоб не збільшувати напругу.

Другие новости