ПоддержатьУкраїнська

У згорілій багатоповерхівці Лондона продовжуються пошуки зниклих безвісти людей

StopCor
StopCor

StopCor

У згорілій багатоповерхівці Лондона продовжуються пошуки зниклих безвісти людей

Там можуть бути люди, про зникнення яких нікому не відомо.

За словами поліцейських, кількість людей, офіційно визнаних загиблими під час пожежі в лондонській висотці, досягло 58 і може зрости, повідомляє Бі-бі-сі, передає УНІАН. "Я повинен враховувати те, що в будівлі можуть перебувати люди, про яких нам з тієї чи іншої причини не повідомили", - заявив шеф лондонської поліції Стюарт Канді. "Так само існує ймовірність того, що у висотці є люди, про зникнення яких ніхто не знає", - додав він.

"Дуже важливо чітко розуміти всю серйозність завдання, що стоїть перед нами. Наші команди продовжують обшук Гренфелл-тауер, щоб знайти людей, які все ще знаходяться в будівлі й повернути їх близьким", - сказав Канді.

Нагадаємо, пожежа в багатоквартирному житловому будинку Гренфелл-тауер на заході Лондона сталася в ніч на 14 червня. Пожежа тривала більше як добу, в результаті 24-поверхова будівля вигоріла майже повністю. Десятки людей досі вважаються зниклими безвісти після пожежі. Влада повідомляє, що поки не вдається встановити місцезнаходження цілих сімей. Пошукова операція в згорілому будинку, за оцінками поліції, може зайняти кілька тижнів.

Другие новости