ПоддержатьУкраїнська

У ЗСУ за добу виявили нові випадки COVID-19

StopCor
StopCor

StopCor

У ЗСУ за добу виявили нові випадки COVID-19

За минулу добу у Збройних силах України зафіксували 59 нових випадків COVID-19, загалом хворіє 731 особа.

 Фото: пресцентр ЗСУ

Про це повідомляє "УНН" із посиланням на пресслужбу командування Медичних сил Збройних Сил України, передає "Голос України".

"Станом на 10:00 4 жовтня в Збройних Силах України на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, хворіє — 731 особа. Всього за час пандемії одужало — 2455 осіб, летальних випадків — 10", — повідомили в ЗСУ.

Зазначається, що наразі на ізоляції, у тому числі самоізоляції, перебуває 622 особи. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція найближчих три доби — 171 особа.

"За минулу добу зареєстровано 59 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19. З них у закладах охорони здоров’я перебуває 15 осіб", — зазначили в пресслужбі.

За даними командування, стан здоров’я пацієнтів задовільний, вони отримують необхідне лікування. На лікуванні вдома під наглядом медичної служби перебуває 44 особи, їхній стан також задовільний, спостерігається легкий перебіг захворювання.

Нагадаємо, в Україні на 9 годину 4 жовтня зафіксовано вже понад 226 тисяч випадків коронавірусної хвороби COVID-19, приріст нових випадків за добу — 4 140.

Як повідомляв "СтопКор" раніше, в Україні зафіксовано понад 4100 нових випадків захворювання на COVID-19.

Другие новости