ПоддержатьУкраїнська

Учні молодших класів можуть повернутися за парти наступного тижня - Кличко

StopCor
StopCor

StopCor

Учні молодших класів можуть повернутися за парти наступного тижня - Кличко

Про це Київський міський голова Віталій Кличко сказав в ефірі телеканалу "Україна 24", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Дуже багато звернень приходить до нас від батьків, які звертаються до нас відкрити як мінімум 1-4 класи. Ми бачили минулого тижня був пік захворюваності, зараз ми бачимо зниження. Якщо така динаміка зниження протримається, ми обов'язково будемо ухвалювати рішення про допуск школярів до шкіл", - сказав Кличко.

Він зазначив, що відповідне рішення ухвалює не Київська міська адміністрація. "Це комісія ТЕБ та НС, до якої входять фахівці, медики, вірусологи, які за цифрами, що ми отримуємо за захворюваністю, ухвалюють рішення. Сподіваюся, якщо динаміка зниження збережеться, то найближчим часом, наступного тижня, заняття для початкових класів почнуться", — сказав він.

Як повідомлялося, у Києві всі школи з 1 листопада працюють дистанційно.

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що як тільки динаміка захворюваності на COVID-19 в столиці почне зменшуватися, місто послаблюватиме запроваджені обмеження.

Також заступник голови КМДА, депутат Київської міської ради Валентин Мондриївський заявив, що повне повернення до очного навчання у школах можливе лише за умови розірвання ланцюга захворюваності серед дітей.

Джерело: Укрінформ

Другие новости