ПоддержатьУкраїнська

УПЦ МП влаштувала бунт на Вінниччині: рвали бюлетені, ігнорували Гімн України – резонансні кадри

StopCor
StopCor

StopCor

УПЦ МП влаштувала бунт на Вінниччині: рвали бюлетені, ігнорували Гімн України – резонансні кадри

Представники УПЦ МП влаштували справжній скандал в одному з сіл України. Вони намагалися зірвати засідання нової церкви України. Попи рвали бюлетені, ігнорували Гімн України, провокували кого тільки можна. Згодом приїхала поліція, яка, швидше за все, і закінчила1 своєрідну акцію.

Нещодавно у селищі Вороновиця на Вінниччині стався справжній церковний бунт. На збори громади прибули попи Московського патріархату, які влаштували справжню вакханалію, передає видання "Діалог.UA".

Відзначимо, що священнослужителі прийшли не самі, а з "тітушками ", які охороняли раніше храми Московського патріархату. Спочатку церковники почали проклинати представників нової церкви. Однак потім попи почали рвати бюлетені з реєстраціями, кидаючись обурливими словами "іуди", "порошенківці", "розкольники".

https://youtu.be/18pCPPtvFso

Коли збори відбулися, проросійські попи не тільки проігнорували Гімн України, але ще й почали співати власні молитви під час його звучання. Невідомо навіть точно, чим саме закінчилася своєрідна акція. Однак очевидці зазначили, що російські попи, на щастя, фізичну силу не застосовували.

https://youtu.be/5hYKlg8atkc

Другие новости