ПоддержатьУкраїнська

Узаконити анексію Криму у РФ не вийде – журналіст

StopCor
StopCor

StopCor

Узаконити анексію Криму у РФ не вийде – журналіст

Журналіст Роман Цимбалюк зазначив, що дуже часто можна почути інформацію про те, що Кремль разом із Білим домом готується до якоїсь угоди. Або ж, що дуже скоро Україну віддадуть "російському ведмедю", а далі визнають окупацію Криму.

Таку думку журналіст висловив на своїй сторінці у соціальній мережі.

"А мені здається ніякої угоди не буде, ні великий, ні малої. І не тому, що цінують/люблять Україну. Банально, Кремлю нічого запропонувати. Контакти будуть між адміністраціями. Спочатку під гаслами немає ядерної війни або чимось подібним і абстрактним", – розповів журналіст.

Він додав, що така ситуація скінчиться тим, що Трампа назвуть шахраєм, а його дружину, Меланію, першою леді зі зниженою соціальною відповідальністю. Цимбалюк акцентує увагу на тому, що узаконити анексію Криму у РФ не вийде.

"А переговори з таким опонентом будуть ставати все більш токсичними та завдавати шкоди команді Трампа. А воно їм треба? І до речі, ведмедю можна злити тільки горілку", – підсумував він.

Раніше повідомлялось, що світ обурений через вчинки президента США Дональда Трампа.

Нагадаємо, російський журналіст і публіцист Леонід Радзіховський зазначив, що план президента Росії стосовно налагодження стосунків між РФ та США приречений на невдачу.

Другие новости