ПоддержатьУкраїнська

На активіста "Стоп корупції" під час акції напала охорона супермаркету АТБ

StopCor
StopCor

StopCor

На активіста 'Стоп корупції' під час акції напала охорона супермаркету АТБ

На активіста "Стоп корупції" Романа Литвина під час безстрокової акції проти фінансування терористів топ-менеджментом АТБ напав охоронець одного з магазинів мережі. Чоловік намагався відібрати та пошматувати плакат із закликом зупинити злочинну антиукраїнську діяльність бізнесменів.

Подробиці повідомив журналіст "СтопКору" та свідок інциденту Сергій Медяник.

"Охоронець супермаркету, як ми дізнались пізніше, звати його Дмитро Малахов, налетів на активіста Романа Литвина та намагався силою відібрати транспарант. У результаті пошкодив його. Ми повідомили про хуліганські дії поліцію, яка прибула за нашим викликом", – розповів журналіст Сергій Медяник.

Нагадаємо, команда "Стоп корупції" проводить безстрокову акцію з вимогою зупинити сепаратистську діяльність та спонсорування терористів на Сході країни з боку топ-менеджменту продовольчої мережі.

Додамо, що за даними журналістів, Геннадій Буткевич – один зі співвласників мережі, був наближений до оточення екс-президента утікача Януковича. Є інформація, що Буткевич спонсорував діяльність тітушок та спецпідрозділів правоохоронців, які розганяли та вбивали мирних протестувальників під час Революції Гідності.

https://youtu.be/ruD0WMquRk0

Другие новости