ПоддержатьУкраїнська

В "ДНР" оголосили про мобілізацію: терористи хочуть "звільнити" Авдіївку

StopCor
StopCor

StopCor

В 'ДНР' оголосили про мобілізацію: терористи хочуть 'звільнити' Авдіївку

Народний депутат України від фракції "Народний фронт", координатор полку "Київ-1" Євген Дейдей розповів про оголошення мобілізації у лавах терористичної організації "ДНР".

Про це він заявив в ефірі одного українського телеканалу.

За словами Дейдея, українські військові чекають наступу від бойовиків. У лавах яких було оголошено про мобілізацію всіх сил заради "звільнення" Авдіївки.

"Чекаємо наступу, як обіцяють сепаратисти, за нашими чутками, у них оголосили мобілізацію до 15 числа на "звільнення" Авдіївки", – зазначив він.

Як розповів нардеп, нещодавно в районі Авдіївської промзони закінчився бій. Наразі все спокійно. В місті немає ніякої гуманітарної катастрофи попри те, що ще не відновлена лінія електропередач та немає води. Мирне населення поводитися спокійно.

Зазначимо, що 29 січня, близько 5 ранку бойовики розпочали масований обстріл Авдіївської промзони. Їх метою було захоплення українських позицій. Однак сили АТО дали гідну відсіч. В результаті запеклих боїв загинули 18 бойовиків, близько 26 окупантів були поранені.

Нагадаємо, Служба безпеки України перехопила телефонні розмови, які підтверджують обстріли терористами української території з житлових кварталів Донецька.

Другие новости