ПоддержатьУкраїнська

Гіркін заявив, що ЗСУ скоро дійдуть до Криму

StopCor
StopCor

StopCor

Гіркін заявив, що ЗСУ скоро дійдуть до Криму

Колишній "міністр оборони ДНР" Ігор Стрєлков-Гіркін заявив, що ЗСУ скоро вдарять і по Криму. Зараз українська армія у Донецьку працює за добре підготовленим планом, реалізація якого, на думку Стрєлкова, допоможе повернути Донецьк під контроль України.

Новину повідомляє "Преса України".

Стрєлков зауважив, що Росія кинула у Сирію все найкраще, у той час як на Донбасі не залишилось ані добре навчених військових, ані хорошої техніки. Сам Гіркін до того ж нагадав, що "сакральний Мінськ", себто переговори по мирному врегулюванню конфлікту на Донбасі, врятує тільки одну сторону конфлікту – українську.

"Два роки насмішок і знущань над Стрєлковим та іншими чесними людьми, постійно які писали про те, що "сакральний Мінськ" не може закінчитися нічим іншим, як новою атакою укрів і ця атака буде набагато більш підготовленою і потужною, ніж всі попередні... Кричали про те, що воювати не можна? Ось, будь ласка, – воюйте тепер... на умовах ворога. Отримуйте і ганьбу, і важку війну. Другу за рахунком поточну. Першу ведете в Сирії, де зосереджені всі найкращі сили та найбільш досвідчені люди. Куди кинута вся найкраща техніка, яку поскупилися дати донецькому ополченню", – заявив Стрєлков.

Що ж до ситуації, яка напередодні склалась в окупованому Донецьку, то Стрєлков прокоментував її так:

"По Донецьку б'ють важкими РСЗВ і "Точками", а Кремль не може тремтячими губами нічого толком сказати. Ну, чекайте - ще й по Криму вдарять. І за "сакральні" газові платформи – теж".

Нагадаємо, після вибуху у Донецьку, який стався ввечері, 2 лютого, постійний представник України в Організації Об'єднаних Націй Володимир Єльченко повідомив, що в української сторони є інформація про початок евакуації цивільних осіб.

Другие новости