ПоддержатьУкраїнська

В окупованому Криму не готові до відкриття курортного сезону

StopCor
StopCor

StopCor

В окупованому Криму не готові до відкриття курортного сезону

В окупованому Криму курортний сезон на межі краху, пляжі на межі розрухи та тільки чверть з 428 з них має більш-менш нормальний вигляд.

Такі дані навела Лариса Опанасюк, яка опікується туризмом в окупованому Криму, передає "Діалог. UA".

"Влада" захопленого півострова визнала, що до 1 травня, як вони хотіли, відкрити "сезон" не вдасться, оскільки вдалося "причесати" тільки близько 100 пляжів, решта вимагає великих фінансових витрат і часу.

Ба більше, чиновниця визнала, що в Роскомнадзор від користувачів пляжів йде багато скарг на їх незадовільний і антисанітарний стан, через що дана структура не поспішає видавати дозвіл на їх відкриття.

Опанасюк розповіла, що з "керівниками" територій була розпочата робота ще в торішньому листопаді, але багато хто з них проігнорував усі вимоги. Тепер, схоже, що заява Аксьонова про те, що окупований Крим повинен продовжити, як раніше, славу і репутацію регіону-курорту, так і залишиться заявою.

"Головне – спрацювати на репутацію Криму як курорту, який надає правильні та чесні послуги та відповідні ціни на них", – заявив недавно в інтерв'ю російському телеканалу так званий "глава" Криму.

Нагадаємо, на анексованому півострові зріють бунти серед різних верств населення. Так, студенти Кримського федерального університету імені В. І. Вернадського протестують проти свого ректора, якого звинуватили в тому, що він "довів до ручки" навчальний заклад. А Феодосійський оптичний завод близько півроку не платить зарплату своїм працівникам, на підприємстві відключено світло.

Другие новости