ПоддержатьУкраїнська

У "ДНР" планують військовий парад з портретами "липових" ветеранів

StopCor
StopCor

StopCor

У 'ДНР' планують військовий парад з портретами 'липових' ветеранів

9 травня відразу після закінчення "військового параду" в Донецьку збираються провести акцію "Безсмертний полк".

Хода розпочнеться проходженням колони з портретами героїв Другої світової війни, за ними буде йти колона воїнів-інтернаціоналістів, а потім буде рухатися колона з портретами "воїнів армії ДНР".

У паблік Донецька в "ВК" уже поширюють повідомлення із запрошенням взяти участь в акції "Безсмертний полк". До слова, кличуть 9 травня в окуповане місто і жителів українського Донбасу, передає "Діалог.UA".

"Якщо з якихось причин ви не можете приїхати, але шануєте пам'ять своїх батьків, дідів, ви можете відправити фотографію з історією свого предка на сайт молодіжної організації" Молода республіка ", і молодь Донбасу готова пронести їх портрети по вулицях", – заявив викладач Донецького технікуму промислової автоматики Віктор Литвиненко.

Тим часом школярів Донецька вже змушують приносити в школу "портрети дідів". У школах Петровського району розпорядилися заздалегідь приготуватися до акції.

Цікаво, що тим учням, у яких потрібних портретів немає, рекомендували їх або намалювати, або звантажити з Інтернету. "Вчителі шоковані!!!". "У нас сказали, можна з Інету взяти фото: все одно ніхто не знає))". "Прикольно буде, якщо всі з одним портером дідуся прийдуть", – пишуть донеччани.

Раніше повідомлялося, що шахтарі Донецька і Макіївки проклинають Олександра Захарченко та його підлеглих за злидні та безробіття простих жителів.

Тим часом Олександр Турчинов готується відключити російські та сепаратистські ТВ в зоні АТО.

Другие новости