ПоддержатьУкраїнська

В роботі Instagram, Facebook й Whatsapp стався повторний збій

Владимир Садыков
Владимир Садыков

Редактор ленты новостей

В роботі Instagram, Facebook й Whatsapp стався повторний збій

У п'ятницю користувачі Instagram повідомили про збій в роботі вебсервісу. Вслід за Instagram, почалися проблеми в роботі Facebook й Whatsapp. Найбільше перешкоди спостерігаються на території західної Європи.

 В роботі Instagram, Facebook й Whatsapp стався збій Фото: ixbt.com

Згідно з даними інтерактивної карти Downdetector, часткові збої в роботі Whatsapp спостерігаються на території США, однак найбільші перешкоди зафіксовані на території західної Європи, особливо в Німеччині.

В роботі Facebook перешкоди спостерігаються на території західної та східної частини США.

На доступ до платформи скаржаться користувачі західної Європи, а саме Польщі, Німеччини, Великобританії, Румунії, Італії та Франції. Деякі з регіонів України також мають перешкоди у користуванні соціальною мережею.

Нагадаємо:

  • 4 жовтня близько 18:40 відбувся глобальний збій у роботі сервісів "Фейсбук", "Інстаграм" та "ВотсАп". Користувачі в усьому світі не могли отримати доступ до своїх соцмереж ні через мобільні застосунки, ні через вебверсії.
  • Через збій у роботі Марк Цукерберг, глава компанії "Фейсбук", втратив більш як 6,6 млрд доларів. Він опустився із третьої сходинки в рейтингу "Форбс" на шосту.
  • Уночі 5 жовтня сервіси "Фейсбук" відновили роботу. Вони були недоступними близько 7 годин – це був наймасштабніший збій інтернет-ресурсу в історії.
  • Як повідомляють ЗМІ, масштабний збій Фейсбук стався через непрофесійно проведене оновлення маршрутизаторів.

Другие новости