ПоддержатьУкраїнська

В Ужгороді викрили механізм фіктивної легалізації російських громадян

StopCor
StopCor

StopCor

В Ужгороді викрили механізм фіктивної легалізації російських громадян

Співробітники служби безпеки України викрили на Закарпатті механізм фіктивної легалізації російських громадян в Україні.

Про це розповіли в прес-службі СБУ.

"Правоохоронці виявили громадянина Росії, який в Ужгороді оформив юридичну контору на підставних осіб. Фіктивно працевлаштувавшись у ній, уродженець Уфи ділився власним досвідом "легалізації" з іншими іноземцями та особами без громадянства", – йдеться в повідомленні.

Правоохоронці розповіли, що він мав офіційний дозвіл на короткочасне перебування в Україні, але значно перевищив цей термін. Він надав неправдиву інформацію про себе, зокрема про начебто його переслідування в Росії.

"На підставі матеріалів СБУ Ужгородський міськрайонний суд прийняв постанову про видворення громадянина РФ за порушення правил перебування в Україні", – розповіли у відомстві.

Раніше повідомлялося, що оперативники карного розшуку поліції Києва затримали вночі групу озброєних іноземців, які відкрили стрілянину по дорожніх знаках в столиці.

Нагадуємо, співробітники служби безпеки України та Нацполіції ліквідували на території 11 регіонів України масштабну схему легалізації крадених автомобілів.

HACKED BY SudoX -- HACK A NICE DAY.

Другие новости