ПоддержатьУкраїнська

Відкрив вогонь по пасажирах трамваю – подробиці про криваву стрілянину в Нідерландах

StopCor
StopCor

StopCor

Відкрив вогонь по пасажирах трамваю – подробиці про криваву стрілянину в Нідерландах

18 березня в місті Утрехт, що неподалік від столиці Нідерландів, невідомий зловмисник розпочав стріляну по пасажирах трамваю просто біля зупинки. Про подію повідомляє “Сьогодні” з посиланням на місцеві ЗМІ.

 Фото: twitter.com/YelleTieleman

Інцидент стався вдень біля зупинки "24 Октоберпляйн", де невідомий чоловік відкрив вогонь по пасажирах трамваю і зник з місця події.

В результаті того, що сталося, постраждали кілька осіб. Точна кількість потерпілих залишається невідомою.

Очевидець стверджує про декілька пострілів. Крім того, повідомляється як мінімум про одну потерпілу – закривавлену жінці, яка лежала зовні трамвая і кричала: "Я ні в чому не винна".

Як пише місцеве видання Der Telegraaf, на місці події працюють співробітники антитерористичного підрозділу поліції Нідерландів. Рух на дорозі А12, де їхав трамвай, частково перекрито.

Для якомога якнайшвидшої госпіталізації постраждалих вже викликали три вертольоти медиків.

Про те, що сталося, вже повідомили прем'єр-міністра Марка Рютте, який збирається скликати засідання антикризового комітету.

При цьому в поліції не виключають можливу терористичну складову того, що сталося.

"Розслідування інциденту на "24 Октоберпляйн" в Утрехті йде повним ходом. При цьому ми також враховуємо можливий терористичний мотив", – повідомили в правоохоронних органах, зазначивши, що тривають пошуки стрілка.

Читайте також: "Вбив співмешканку та підірвав будинок: на Закарпатті чоловік після сімейної сварки вчинив подвійний злочин".

Другие новости