ПоддержатьУкраїнська

Відомого бізнесмена знайшли застреленим в одному з харківських ресторанів

Владимир Садыков
Владимир Садыков

Редактор ленты новостей

Відомого бізнесмена знайшли застреленим в одному з харківських ресторанів

У п'ятницю 17 вересня у Харкові в ресторані "Чилі" знайшли тіло чоловіка з вогнепальним пораненням. Попередньо встановлено, що загиблим є власник цього ресторану - Олег Привалов.

 У центрі Харкова в ресторані знайшли застреленим чоловіка Фото: objectiv.tv

За попередніми даними, які надали в місцевій поліції, це було самогубство. Загиблий написав передсмертну записку, передає видання "Kharkiv Today".

За інформацією місцевого телеканалу "Об'єктив", скоїв самогубство ресторатор Олег Привалов, який знімав це приміщення в оренду.

За попередньою інформацією, чоловік застрелився в туалеті ресторану "Чилі" на проспекті Незалежності, пише "newsroom".

Як повідомив "Kharkiv Today" прессекретар Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко, в поліцію зателефонували родичі. Виклик був о 14:18. У прокуратурі кажуть, що тіло чоловіка з вогнепальним пораненням голови було в туалеті ресторану, де також виявили помпову рушницю.

"Встановлено, що чоловік є власником цього ресторану. Попередня версія слідства - самогубство", - розповів Дмитро Чубенко.

Правоохоронці порушили кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство з позначкою "самогубство"). Слідчі дії тривають. Встановлюються всі обставини події.

У 2020 році у Привалова був конфлікт через оренду приміщення для ресторану на вулиці Дерев'янка. За словами адвоката власниці будівлі, ресторатор не хотів оплачувати рахунки, через що вона була змушена виставити фізичну охорону. Привалов заперечував заборгованість. Рибний ресторан Bono на вулиці Дерев'янка працює і зараз.

 Привалова у своєму ресторані Фото: соцмережі

Судився ресторатор і за приміщення ресторану на площі Свободи, 6, відстоюючи своє право орендувати приміщення. Харківський господарський суд на вимогу Фонду держмайна почав вимагати у Привалова повернути приміщення, в якому знаходиться ресторан, у власність Харківського національного університету ім. Каразіна, оскільки на території вишу заборонений продаж пива і спиртних напоїв. Ресторатор орендував приміщення з 2013 року.

Другие новости