ПоддержатьУкраїнська

Відсьогодні на Київщині посилюють карантин

StopCor
StopCor

StopCor

Відсьогодні на Київщині посилюють карантин

З п'ятниці, 17 липня, у Київській області посилюють карантин. Таке рішення прийняла регіональна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

 Фото: УП

Наголошується, що з п'ятниці будуть обмежені:

  • масові заходи (культурні, розважальні, спортивні, соціальні, релігійні, рекламні). Їх проведення можливе лише у тому випадку, якщо стаціонарні місця будуть заповнені менш ніж на 50% та/або  на одну людину буде передбачатися 5 кв. метрів площі будівлі;
  • час роботи закладів громадського харчування та установ розважальної діяльності (з 23:00  до 7:00 вони повинні бути закриті).

Як відзначили в пресслужбі Київської ОДА, також здійснюватиметься контроль за дотриманням протиепідемічних заходів під час перевезення пасажирів, роботи громадського харчування, а також розважальних закладів у нічний час доби.

Минулого місяця епідеміологічна ситуація в Україні значно погіршилася, кількість нових випадків інфікування щодня зростає. Міністр охорони здоров'я Максим Степанов пояснив цю тенденцію небажанням українців дотримуватися правил профілактики коронавірусу.

Другие новости