ПоддержатьУкраїнська

Жебрівський розповів про можливе відключення води для "ДНР"

StopCor
StopCor

StopCor

Жебрівський розповів про можливе відключення води для 'ДНР'

Окупована терористами "ДНР" територія Донецької області не буде відчувати проблем з постачанням води: Київ не зможе безболісно для підконтрольних ЗСУ районів регіону перекрити канал "Сіверський Донець-Донбас".

Жебрівський розповів про можливе відключення води для ''ДНР''

За словами голови Донецької військово-цивільної адміністрації Павла Жебрівського, в разі якщо канал буде перекритий, без води залишаться населені пункти, розташовані на підконтрольній Києву території, передає "Діалог.UA" з посиланням на "Російський Діалог".

"Сіверський Донець-Донбас" перетинає практично всю область з півночі на південь, протікаючи через окуповану Горлівку і підконтрольний ЗСУ Маріуполь. Таким чином, вирішивши прикрутити вентиль на каналі, комунальники залишать без води не тільки Донецьк.

"На жаль, на відміну від Луганська, ми не можемо перекрити воду", – підкреслив Жебрівський. За даними Жебрівського, окупанти "ДНР" перестали оплачувати постачання води з середини 2014 року.

Нагадаємо, сьогодні окупована частина Луганської області залишилася без світла через великі борги за електрику і "націоналізацію" підприємств. Київ готовий повернути подачу електрики в "ЛНР" при виконанні декількох умов.

Другие новости