ПоддержатьУкраїнська

Жителі Донецька шоковані свавіллям "ДНР"

StopCor
StopCor

StopCor

Жителі Донецька шоковані свавіллям 'ДНР'

12 квітня в Петровському районі Донецька цілий день мешканці слухали перестрілки. Кулі окупантів розбили скло в житлових будинках, у квартирах донеччани знайшли кулі від великокаліберного кулемета.

Жителі Донецька шоковані свавіллям ''ДНР''

У соціальних мережах місцеві жителі пишуть, що стрілянина тривала цілий день. Більшість зізнаються, що вже звикли до неспокійну ситуацію і не звертали уваги на перестрілку, займаючись власними справами, передає "Діалог.UA".

Проте, кулі терористів пошкодили скло в будинках жителів Петрівського району. "А чого ніхто не пише про стрілянину – бій? Над сьомою кулі весь день свистять – знайшов в коридорі пульку від великокаліберного кулемета".

"В Олександрівці йде серйозний бій ... Старомихайлівці теж добре чути !!! Днем в Олександрівці 10:30 теж нормально лютували ... Примиренням не пахне !!!"

"Центр Петрівки чує! А толку з того? Коли почнуть чухатися в центрі Донецька: тоді, може бути, і у нас тут стихне! А нині, як завжди: ми прикордонний район!" – написали місцеві жителі.

Втомлені від життя на війні мирні жителі вимагають переселити Олександра Захарченка та його підлеглих в селище Трудівське. На їхню думку, як тільки ватажки терористів самі опиняться в цих краях, перестрілки припиняться.

"Захарченка треба переселити на Трудівське! І таких же, як і він, "головних", щоб міни самі рахували й калібр визначали по звуку".

"Хрін він сюди поїде, хіба тільки квіточки посадити та звалити туди, де тихіше", - обурювалися донеччани.

Раніше повідомлялося, що 12 квітня під час обстрілу позицій ВСУ в Донбасі загинув один український військовий. Тим часом в штабі АТО відзначають, що на Донбасі загострюється ситуація. Найскладніший напрямок – донецький.

Жителі Донецька шоковані свавіллям ''ДНР''
Жителі Донецька шоковані свавіллям ''ДНР''

Другие новости