ПоддержатьУкраїнська

Жителі Криму обурені безробіттям і закриттям санаторіїв

StopCor
StopCor

StopCor

Жителі Криму обурені безробіттям і закриттям санаторіїв

Дехто з жителів Криму шкодує за українською владою. Кажуть, при окупаційній на півострові панує безробіття, від якого місцеві вирубують дерева в парку.

Ситуацію з теперішньою окупаційною владою і незаконним включенням півострову до складу РФ коротко описали жителі Симеїзу.

Між декількома мешканцями стався побутовий конфлікт. Один з чоловіків засік інших за вирубуванням дерев в селищному парку. Він потребував пояснень і документального дозволу від селищної ради на вирубку. Проте "лісоруби" відмовилися їх надати.

"Приїхав хр*н зна звідки! Таких, як ви, знаєте скільки приїхало? Санаторії всі, бл*ть, позакривали! Ми за України працювали. Ми роботу мали, а ви що зробили? Ще приїхав мені тут командувати", – розсердився один з чоловіків.

Опубліковано відео інциденту. Очевидно, він стався раніше, ще у відносно теплий період року, проте відео було завантажене тільки днями.

Нагадаємо, у Сімферополі дороги ремонтують за допомогою віника, в сльоту. Відео про це потрапило в мережу. Розгніваний окупаційний глава Криму Сергій Аксьонов викликав "на килим" кримського міністра транспорту.

Другие новости