ПоддержатьУкраїнська

Жорстокий конфлікт: у Києві чоловік отримав ножем у живіт

StopCor
StopCor

StopCor

Жорстокий конфлікт: у Києві чоловік отримав ножем у живіт

1 листопада управління поліції Святошинського району одержало повідомлення про те, що на проспекті Леся Курбаса чоловіка поранили ножем у живіт. Оперативні групи терміново виїхали на місце події.

Між чотирма чоловіками виникла бійка, під час якої один із учасників вдарив іншого ножем. Потерпілого госпіталізували у лікарню. За скоєне затриманому загрожує до восьми років тюремного ув’язнення.

Начальник Святошинського управління поліції Сергій Чернишев розповів, що під час проведення комплексу розшукових заходів поліцейські встановили причетність 39-річного громадянина іншої держави до події та затримали його:

«Переглянувши відео з камер спостереження, ми з’ясували, що між потерпілим та трьома чоловіками виник словесний конфлікт, який переріс у бійку. У результаті один із учасників інциденту дістав ніж та вдарив іншого у живіт. Його госпіталізували у лікарню».

Фігурантові оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі. Запобіжний захід йому обере суд, передає "Поглядз посиланням на прес-службу поліції.

Другие новости