ПоддержатьУкраїнська

Підприємцям необхідно страхувати свій бізнес через ситуацію в Україні – адвокат

StopCor
StopCor

StopCor

Підприємцям необхідно страхувати свій бізнес через ситуацію в Україні – адвокат

Якщо ви – власник бізнесу, обов'язково його страхуйте. Таке попередження зробила адвокат, заступник голови Комітету ААУ з аграрного права Катерина Спиридонова, передає кореспондент "СтопКору".

"Обов’язково страхуйте свій бізнес, адже в Україні ситуація не завжди стабільна. Краще захистити себе, щоб потім не залишитись біля розбитого корита", – зазначила вона під час круглого столу щодо ефективного агробізнесу, що триває в столиці.

"Дуже важко потім довести свою правоту в судах, агросектор – складний напрямок в адвокатурі. Якщо все ж підете до суду – то просто втратите мінімум пів року", – додала Спиридонова.

Зазначимо, що до ГО "Стоп корупції" часто надходять звернення від потерпілих аграріїв, чиє майно захоплюють рейдери. Саме тому 23 жовтня в Києві відбувся круглий стіл щодо боротьби з організованим рейдерством. Під час заходу активісти ГО "Стоп корупції" разом з потерпілими від рейдерів та чорних реєстраторів підприємцями склали колективне звернення до Президента України Володимира Зеленського з проханням вжити заходів для контролю державних реєстраторів та зобов'язати правоохоронні органи розслідувати вже вчинені злочини.

Другие новости