ПоддержатьУкраїнська

Журналісти знайшли шахрая, який відібрав квартиру у бійця АТО

StopCor
StopCor

StopCor

Журналісти знайшли шахрая, який відібрав квартиру у бійця АТО

Журналісти "СтопКору" відшукали чоловіка, який шляхом шахрайства та підробки документів отримав квартиру учасника АТО.

Подробиці візиту повідомила журналістка Наталя Мальцева.

"Виходити до нас Остапенко побоявся, через вхідні двері відбріхувався, погрожував, що відбере квартири у всіх нас, підішле своїх хлопців, аби ті виламали нам і двері й ноги поламали. Ми викликали на місце правоохоронців", – розповіла журналістка.

Нагадаємо, журналісти "СтопКору" взялися за розслідування схеми, через яку учасника АТО позбавили квартири на Печерську. Подробиці нагадує журналістка Наталя Мальцева.

"До нас звернувся Ростислав Тихонов, чоловік рік воював у зоні проведення АТО. Та коли повернувся додому – з'ясував, що його батько під впливом якихось людей переписав квартиру на столичному Печерську, у тому числі й частину помешкання Ростислава на такого собі Анатолія Остапенка. Операцію провернули за явно підробленим рішенням суду. Ми розшукали та навідались до нотаріуса, яка укладала угоду.

Нотаріуса Тетяну Змисловську не збентежила занижена вартість житла, адже квартиру на елітному Печерську за документами продали за 140 тисяч гривень, не звернула увагу жінка і на неадекватний стан продавця та сумнівне рішення суду, у якому печатки явно липові", – розповіла деталі журналістка Наталя Мальцева.

Журналісти "СтопКору" взялися за розслідування цією заплутаної справи та прагнуть у законний спосіб повернути власникам їхнє житло.

Другие новости

Руководителя отделения больницы во Львовской области поймали на взятке за фиктивную инвалидность уклонистам

Руководителя отделения больницы во Львовской области поймали на взятке за фиктивную инвалидность уклонистам

Врачи выдавали фальшивые медицинские заключения о состоянии здоровья "пациентов", на основании которых военнообязанные признавались непригодными к службе