ПоддержатьУкраїнська

"Зняття економічної блокади ОРДЛО - це кримінал", - Юрій Луценко

StopCor
StopCor

StopCor

'Зняття економічної блокади ОРДЛО - це кримінал', - Юрій Луценко

«Торгівля з підприємствами на окупованих територіях можлива лише при їх реєстрації і сплаті податків в Україні. Як це було до 2017 року. Після того, як терористи "націоналізували" українську державну і приватну власність на території ОРДЛО, ідея зняти економічну блокаду означає ЛЕГАЛІЗАЦІЮ ВИПЛАТИ ПОДАТКІВ ТЕРОРИСТИЧНИМ УТВОРЕННЯМ і перекладання соціальних та комунальних видатків псевдореспублік на український бюджет. Така торгівля буде криміналом, що підпадає під статтю 258-5 Кримінального кодексу України про фінансування тероризму», - за повідомленням Лариси Сарган зазначив Юрій Луценко.

''Зняття економічної блокади ОРДЛО - це кримінал'', - Юрій Луценко

Нагадаємо, пропозицію про зняття економічної блокади було зроблено під час засідання Тристоронньої контактної групи представником України в ТКГ Леонідом Кучмою. Ця заява була підтримана учасниками з ОРЛО і ОРДО. "Це буде на розгляді в економічній підгрупі наступного разу", - сказав спецпредставник ОБСЄ в ТКГ Мартін Сайдік журналістам у середу в Мінську.

Другие новости

Британия советует своим гражданам избегать любых поездок в Украину, — сайт британского правительства.

Британия советует своим гражданам избегать любых поездок в Украину, — сайт британского правительства.

Исключение британского правительства касается Закарпатской, Ивано-Франковской, Тернопольской, Черновицкой, Львовской, Волынской, Ровенской и Житомирской областей