ПоддержатьУкраїнська

12-13 марта 2016 - прогнозы погоды по областным центрам Украины

StopCor
StopCor

StopCor

12-13 марта 2016 - прогнозы погоды по областным центрам Украины

На вихідних в Україні очікується хмарна погода з проясненнями. У суботу на більшій частині країни утримається суха погода, у неділю можливий дощ, інколи зі снігом. У південних областях та в Криму протягом усіх вихідних опадів не передбачається. У суботу і в неділю температура повітря вночі становитиме -1...+9 градусів, удень +1...+14. Вітер змінних, переважно північних, східних, західних, північно-західних і північно-східних напрямків, 1-6 м/с.

У північних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу в регіоні переважно суха погода, у неділю можливий невеликий дощ. Уночі від -1 до +5 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться в межах +2...+10. Вітер західних, північних, східних, північно-східних і північно-західних напрямків, 1-6 м/с.

У південних областях очікується хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні буде переважно суха погода. Вночі від +2 до +6 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +6...+11. Вітер східний, північний, північно-східний та північно-західний, 1-5 м/с.

У Криму хмарна погода з проясненнями. На півострові опадів не передбачається. В Ялті протягом усіх вихідних висока ймовірність дощу. Температура повітря вночі в межах +3...+9 градусів, удень – до +9...+14. Вітер північних, східних, північно-східних і північно-західних напрямків, 1-5 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу в регіоні опадів не передбачається, у неділю йтиме дощ. Температура вночі +1...+5 градусів. Денна температура повітря складе +6...+10 градусів. Вітер північних, східних, південно-східних і північно-східних напрямків, 1-6 м/с.

У західних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні переважно сніжно-дощова погода. Температура повітря вночі до -1...+6 градусів, удень +1...+12. Вітер східний, північний і північно-східний, 1-5 м/с.

У Карпатах – хмарна погода з проясненнями. У суботу в регіоні можливий невеликий дощ, у неділю буде суха погода. Температура повітря вночі від +3 до +4, удень – від +8 до +9 градусів. Вітер східний, північний і північно-східний, 1-6 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу в регіоні буде переважно суха погода, у неділю можливий дощ зі снігом. Уночі стовпчики термометрів покажуть +2...+6 градусів, удень +4...+10. Вітер східних, північних, північно-східних і північно-західних напрямків, 1-6 м/с.

Другие новости

В Закарпатье вздули авто с 'водолазами': пенсионер помогал мужчинам пересечь границу в водолазных костюмах

В Закарпатье вздули авто с "водолазами": пенсионер помогал мужчинам пересечь границу в водолазных костюмах

Пенсионер из Тячева задержан за попытку нелегальной переправы людей через границу

Коммунальщики Киева завысили цены на аренду техники на 24 млн грн во время строительства Подольского моста

Коммунальщики Киева завысили цены на аренду техники на 24 млн грн во время строительства Подольского моста

Прокуратура Киева направила в суд обвинительный акт по и.о. директора КП за служебную халатность