ПоддержатьУкраїнська

Керівник столичного вишу попався на хабарі у 19 тис. грн

StopCor
StopCor

StopCor

Керівник столичного вишу попався на хабарі у 19 тис. грн

Оперативники Управління захисту економіки міста Києва затримали "на гарячому" ректора одного з вишів. Під час затримання було вилучено неправомірну вигоду, отриману посадовцем у грошовому еквіваленті в розмірі 19 тисяч гривень. 

Про це повідомляє ДЗЕ Національної поліції України.

Оперативники Управління захисту економіки (УЗЕ) в місті Києві ДЗЕ Нацполіції спільно зі слідчими столичної прокуратури затримали "на гарячому" ректора одного зі столичних інститутів. Він вимагав від колишнього студента за виконання послуги, пов'язаної з його поновленням у вузі та переведенням на третій курс без фактичного проходження навчальної програми, 19 тисяч гривень грошової винагороди.

За даним фатком прокуратура міста Києва розпочала кримінальне провадження  за ч. 4 ст. 368-3 (підкуп службової особи юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми) ККУ. Ректора затримали на вулиці та вилучили хабар у розмірі 19 тисяч гривень.

Керівника одного з київських вишів затримано у порядку ст. 208 КПК України. Ректорові інституту загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3-х до 7-ми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років, з конфіскацією майна.

Другие новости

После расследования СтопКора скандальные пророссийские 'охранники' Маркушина забрались из мэрии Ирпеня (видео)

После расследования СтопКора скандальные пророссийские "охранники" Маркушина забрались из мэрии Ирпеня (видео)

После расследования СтопКора "охранники" мэра Ирпеня из агентства "ЧУР" покинули горсовет