ПоддержатьУкраїнська

Підозрюваний у вбивстві студентки в Одесі розповів моторошні факти та попросив смертної кари

StopCor
StopCor

StopCor

Підозрюваний у вбивстві студентки в Одесі розповів моторошні факти та попросив смертної кари

Таксист, якого затримали у справі вбивства 17-річної дівчини Тетяни Маснюк в Одесі, шокував громадськість на першому ж судовому засіданні своїм зізнанням і проханням. Він вважає, що його треба покарати смертю.

Новину повідомляє "Преса України".

Одеський суд заарештував підозрюваного у вбивстві 17-річної студентки на два місяці без права застави. Перед тим 26-річний таксист Андрій Пейчев зізнався, що підвозив дівчину, але дорогою спинився, пограбував і задушив її, а тіло намагався спалити у лісосмузі.

Окрім того, підозрюваний приголомшив суддів ще одним зізнанням у вбивстві жінки в 2014 році. Пояснив це тим, що з дитинства не міг контролювати напади агресії, тож тепер правоохоронці перевіряють його на причетність до інших схожих злочинів. "Інший будь-який запобіжний захід не може забезпечити виконання ризиків, передбаченим чинним кримінальний законодавством, а також забезпечити явку зазначеної особи до органів досудового розслідування", – наголосив прокурор Денис Толпига.

Відомо, що чоловік має дружину та однорічну дитину. У суддів він просив застосувати до нього найвищу міру покарання. "Хочу попросити смертної кари – я не гідний жити далі. Я намагався себе стримувати, мене зсередини щось якось штовхало, ще з дитинства почав над тваринами знущатися. Були напади агресії, навіть якщо нікого не було під рукою, міг над собою знущатися", – розповів Андрій Пейчев.

Нагадаємо, тіло 17-річної студентки юридичної академії Тетяни Маснюк, яку шукали майже тиждень в Одесі, знайшли в лісосмузі за містом. За підозрою в убивстві правоохоронці затримали таксиста, який і вказав на місце злочину.

Другие новости

Британия советует своим гражданам избегать любых поездок в Украину, — сайт британского правительства.

Британия советует своим гражданам избегать любых поездок в Украину, — сайт британского правительства.

Исключение британского правительства касается Закарпатской, Ивано-Франковской, Тернопольской, Черновицкой, Львовской, Волынской, Ровенской и Житомирской областей

После расследования СтопКора скандальные пророссийские 'охранники' Маркушина забрались из мэрии Ирпеня (видео)

После расследования СтопКора скандальные пророссийские "охранники" Маркушина забрались из мэрии Ирпеня (видео)

После расследования СтопКора "охранники" мэра Ирпеня из агентства "ЧУР" покинули горсовет