ПоддержатьУкраїнська

Погода в Україні на середу, 30 травня

StopCor
StopCor

StopCor

Погода в Україні на середу, 30 травня

У середу в Україні буде мінлива хмарність. Майже на всій території країни очікується суха погода. Температура повітря вночі складе +5...+20 градусів, удень +21...+29. Вітер змінних напрямків, переважно східний, південний, південно-східний, північно-західний, північний і північно-східний, 1-6 м/с.

У північних областях очікується сонячна погода. У регіоні переважно без опадів. Вночі температура повітря складе +10...+15 градусів, удень — від +26 до +28. Вітер південно-східний, східний, північно-східний і південний, 1-4 м/с.

У південних областях — мінлива хмарність. У регіоні очікується суха погода за даними Sinoptik.ua. Уночі стовпчики термометрів покажуть +11...+15 градусів, удень повітря прогріється до +22...+28. Вітер північний, північно-східний і східний, 1-5 м/с.

У Криму буде мінлива хмарність. На більшій частині півострова очікується суха погода. Вночі температура повітря складе +14...+20 градусів. Денна температура повітря буде коливатися від +22 до +27. Вітер північний, північно-східний і східний, 1-7 м/с.

У східних областях буде хмарно. У регіоні опадів не передбачається. Вночі до +9...+13 градусів, денна температура повітря складе +22...+25. Вітер східний, північно-східний і північний, 1-5 м/с.

У західних областях прогнозується хмарна погода з проясненнями. На більшій частині регіону очікується переважно суха погода. Температура повітря вночі опуститися до +5...+15 градусів, удень стовпчики термометрів покажуть +21...+29. Вітер східний, південний, південно-східний та північно-східний, 1-4 м/с.

У Карпатах — сонячна погода. У регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі до +11...+15, удень — до +25...+27 градусів. Вітер переважно східний, південний, південно-східний та північно-східний, 1-4 м/с.

У центральних областях — мінлива хмарність. У регіоні буде переважно суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +10...+13 градусів, удень — від +25 до +29. Вітер східний, північно-східний і північний, 1-5 м/с.

Другие новости

От 7 до 11 тыс. долл. с каждого: 'таксисты' пытались незаконно переправить за границу восьмерых мужчин

От 7 до 11 тыс. долл. с каждого: "таксисты" пытались незаконно переправить за границу восьмерых мужчин

Работники ГНСУ задержали организаторов незаконной схемы переправки мужчин за границу

Глава Одесской районной государственной администрации задекларировал четыре автомобиля на 7млн., три из которых принадлежат родственникам

Глава Одесской районной государственной администрации задекларировал четыре автомобиля на 7млн., три из которых принадлежат родственникам

Работает на двух работах и получает пенсию: какие доходы задекларировал Александр Гринчак

Полицейские ликвидировали мошеннический call-центр в Одессе, который выдурил у граждан Чехии 5,5 миллиона гривен

Полицейские ликвидировали мошеннический call-центр в Одессе, который выдурил у граждан Чехии 5,5 миллиона гривен

Полиция задержала организатора мошенников: 40-летнего жителя Днепра