ПоддержатьУкраїнська

З'явилося відео нового скандалу з Гогілашвілі

Владимир Садыков
Владимир Садыков

Редактор ленты новостей

З'явилося відео нового скандалу з Гогілашвілі

Після відео зі скандалом, який влаштував заступник МВС Олександр Гогілашвілі на в'їзді до Донецької області в зону ООС, працівники Нацполіції передали журналісту Михайлу Ткачу нове відео іншого інциденту тільки вже у Києві.

Гогілашвілі нахамив поліцейським Фото: скріншот

Так, 24 листопада автомобіль заступника МВС Гогілашвілі у Києві зупинили патрульні поліцейські, аби перевірити документи. Високопосадовець почав ображати правоохоронців та запитувати, чому вони "не впізнали начальство". Правоохоронці ж намагалися пояснити, що лише виконують свою роботу, передає "УП".

"Ти що, тупий? Ти що, о**вший, чи що?! Що з тобою, тебе що, припудрило?", - заявив Гогілашвілі.

На відео присутні лайливі вислови.

https://youtu.be/dynILzbyoZg

Нагадаємо:

  • Через скандал, який влаштував заступник МВС України Олександр Гогілашвілі на блокпості при в'їзді в Донецьку область, проведуть "дисциплінарне провадження", під час якого встановлюватимуть всі обставини інциденту.
  • Заступник глави МВС України Олександр Гогілашвілі влаштував скандал на блокпості на в'їзді до Донецької області. Поліцейські зупинили машину, яка прямувала у бік зони ООС. Проте транспортний засіб пригальмував не одразу. Чиновник обурився, що його не впізнали, та погрожував правоохоронцям.
  • Заступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі, який потрапив у скандал після нападу на поліцейського на блокпосту в Краматорську, має громадянство РФ.
  • Заступник міністра МВС Гогілашвілі має судимість та орден від Зеленського.
  • Президент України Володимир Зеленський відреагував на скандал навколо заступника міністра внутрішніх справ Олександра Гогілашвілі. Глава держави вимагає його звільнення.

Другие новости

Грету Тунберг вывели из пропалестинской акции возле места проведения Евровидения

Грету Тунберг вывели из пропалестинской акции возле места проведения Евровидения

Грета Тунберг присоединилась к нескольким тысячам людей в акции протеста, которая проходила возле Мальме-Арены, где проводился текущий конкурс "Евровидение"