ПоддержатьУкраїнська

01-02 липня 2017 - прогнози погоди по обласним центрам України

StopCor
StopCor

StopCor

01-02 липня 2017 - прогнози погоди по обласним центрам України

На вихідних в Україні очікується переважно хмарна погода з проясненнями. За даними Sinoptik.ua майже на всій території країни буде переважно суха погода. У суботу в північних, західних областях та в Карпатах можливий невеликий дощ. Температура повітря вночі складе +10...+28 градусів, удень +18...+37. Вітер змінних напрямків, переважно південний, західний, південно-західний і північно-західний, 1-7 м/с.

У північних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу в регіоні можливий невеликий дощ, у неділю буде переважно суха погода. Вночі від +14 до +22 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться в межах +26...+33. Вітер західний, південний, північно-західний і південно-західний, 1-8 м/с.

У південних областях очікується мінлива хмарність. У суботу і в неділю в регіоні буде переважно суха погода. Вночі від +19 до +24 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +26...+37. Вітер південний, південний, північно-західний і південно-західний, 1-9 м/с.

У Криму – переважно сонячна погода. На півострові буде суха погода. Температура повітря вночі в межах +20...+28 градусів, удень – до +29...+35. Вітер західних, північно-західних, південних і південно-західних напрямків, 1-6 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні буде без опадів. Температура вночі +19...+23 градуси. Денна температура повітря складе +27...+37 градусів. Вітер південно-західних, північно-західних, південних і західних напрямків, 1-7 м/с.

У західних областях – мінлива хмарність. У суботу в регіоні висока ймовірність дощу, у неділю – без опадів. Температура повітря вночі до +10...+19 градусів, удень +18...+27. Вітер південний, західний, південно-західний і північно-західний, 1-8 м/с.

У Карпатах – мінлива хмарність. У суботу в регіоні висока ймовірність дощу з грозою, у неділю буде без опадів. Температура повітря вночі від +13 до +17, удень – від +20 до +22 градусів. Вітер південний, західний, південно-західний і південно-східний, 1-5 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні буде суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +15...+23 градуси, вдень +26...+37. Вітер південних, західних, південно-західних і північно-західних напрямків, 1-9 м/с.

Другие новости