ПоддержатьУкраїнська

13-14 травня 2017 - прогнози погоди по обласним центрам України

StopCor
StopCor

StopCor

13-14 травня 2017 - прогнози погоди по обласним центрам України

На вихідних в Україні очікується хмарна погода з проясненнями. Майже на всій території країни в суботу і в неділю опадів не передбачається. У західних, центральних областях та в Карпатах можливий невеликий дощ. Температура повітря вночі становитиме +3...+13 градусів, удень +5...+27. Вітер змінний, переважно західний, південний, південно-західний, північний, північно-східний, південно-східний і північно-західний, 1-8 м/с.

У північних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні буде суха погода за даними Sinoptik.ua. Вночі від +8 до +13 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться в межах +17...+24. Вітер східний, південний і південно-східний, 1-6 м/с.

У південних областях очікується мінлива хмарність. У суботу і в неділю в регіоні буде переважно суха погода. Вночі від +5 до +10 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +12...+24. Вітер східний, південний і південно-східний, 1-6 м/с.

У Криму – мінлива хмарність. На півострові на вихідних буде суха погода. Температура повітря вночі в межах +5...+16 градусів, удень – до +19...+27. Вітер східних, північно-східних, північних і південно-східних напрямків, 1-5 м/с.

У східних областях – сонячна погода. У суботу і в неділю в регіоні опадів не передбачається. Температура вночі +6...+10 градусів. Денна температура повітря складе +19...+23 градусів. Вітер східних, північних, північно-східних і південно-східних напрямків, 1-4 м/с.

У західних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні буде дощова погода. Температура повітря вночі до +3...+11 градусів, удень +5...+18. Вітер південний, західний, південно-західний, північний, північно-західний та північно-східний, 1-6 м/с.

У Карпатах – хмарна погода. У суботу і в неділю в регіоні очікується дощова погода. Температура повітря вночі від +6 до +7, удень – від +7 до +14 градусів. Вітер південний, західний, південно-західний, північний, північно-східний та північно-західний, 1-5 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні можливий дрібний дощ. Уночі стовпчики термометрів покажуть +10...+17 градусів, удень +12...+24. Вітер східних, південний, південно-східних і південно-західних напрямків, 1-5 м/с.

Другие новости