ПоддержатьУкраїнська

На міському сміттєзвалищі Рівного спалахнула масштабна пожежа

StopCor
StopCor

StopCor

На міському сміттєзвалищі Рівного спалахнула масштабна пожежа

Вогонь на міському сміттєзвалищі Рівного спалахнув 11 травня. Пожежа було досить сильною: на її гасіння комунальні служби та рятувальники витратили понад півдоби. Причиною міг бути підпал, вважають пожежники.

Новину повідомляє "Преса України".

11 травня, близько 4 ранку на території полігону побутових відходів поблизу Рівного знову горіло сміття. Працівники місцевого комунального підприємства звернулися по допомогу до пожежників. На місце виклику відправився черговий караул рівненських рятувальників.

Вогнеборці встановили, що сміття горить на території площею майже 300 м². На гасіння подали лафетний та ручний водяні стволи. Значно ускладнював роботу пожежників сильний вітер, що розносив осередки пожежі та значна глибина горіння (до 5 метрів).

На боротьбу з вогнем було залучено 7 співробітників та 2 одиниці техніки ГУ ДСНС у Рівненській області, а також 12 працівників та 4 одиниці техніки комунального підприємства.

О 08:38 пожежу вдалося локалізувати. Наразі ситуація контрольована, проводяться роботи щодо остаточної ліквідації загоряння. Про це повідомили на сайті ГУ ДСНС у Рівненській області.

Нагадаємо, жителі одного із сіл Уманського району Черкаської області викликали рятувальну службу, оскільки зачули їдкий запах аміаку, що розповсюджувався з околиць. Виявилося, що протікає цистерна з рідким аміаком.

Другие новости