ПоддержатьУкраїнська

13 червня 2017 - прогнози погоди по обласним центрам України

StopCor
StopCor

StopCor

13 червня 2017 - прогнози погоди по обласним центрам України

У вівторок в Україні прогнозується хмарна погода з проясненнями. Майже на всій території країни очікується суха погода. Температура повітря вночі складе +12...+20 градусів, удень +18...+31. Вітер змінних, переважно західний, південний, південно-західний, північний і північно-західний, 1-9 м/с.

У північних областях буде хмарна погода з проясненнями. У регіоні очікується переважно суха погода за даними Sinoptik.ua. Вночі градусники покажуть до +15...+19, удень температура – від +18 до +23 градусів. Вітер західний, північно-західний і південно-західний, 2-7 м/с.

У південних областях – хмарна погода з проясненнями, у регіоні буде суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +17...+20 градусів, удень повітря прогріється до +24...+31. Вітер західний, північно-західний і південно-західний, 1-7 м/с.

У Криму прогнозується хмарна погода з проясненнями. На півострові буде суха погода. Вночі температура повітря буде коливатися в межах +15...+20 градусів. Денна температура повітря складе від +24 до +29. Вітер північний, західний, південний, південно-західний і північно-західний напрямки, 1-9 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде переважно суха погода. Вночі температура повітря +14...+19 градусів, денна становитиме +24...+27. Вітер західний, північно-західний і південно-західний, 1-5 м/с.

У західних областях прогнозується хмарна погода з проясненнями, на більшій частині регіону буде суха погода. Температура повітря вночі опуститися до +12...+17 градусів, удень стовпчики покажуть +19...+27. Вітер західний, південно-західний, південний, північний і північно-західний, 1-5 м/с.

У Карпатах – хмарна погода з проясненнями, у регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі до +13, удень – до +24 градусів. Вітер переважно північний, північно-східний і північно-західний, 1-4 м/с.

У центральних областях – змінна хмарність. У регіоні буде переважно суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +16...+20 градусів, удень – до +21...+26. Вітер західний, південно-західний і північно-західний, 2-6 м/с.

Другие новости