ПоддержатьУкраїнська

18-19 лютого 2017 - прогнози погоди по обласним центрам України

StopCor
StopCor

StopCor

18-19 лютого 2017 - прогнози погоди по обласним центрам України

На вихідних в Україні очікується хмарна погода з проясненнями. Майже на всій території країни в суботу висока ймовірність снігу, в неділю опадів не передбачається. Температура повітря вночі складе -5...+9 градусів, удень 0...+13. Вітер змінний, переважно північно-західний, північний, південний, північно-західний, північно-східний та південно-західний, 1-7 м/с.

У північних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу в регіоні висока ймовірність снігу, в неділю опадів не передбачається за даними Sinoptik.ua. Вночі від -5 до -3 градуси, вдень стовпчики термометрів піднімуться в межах 0...+4. Вітер західний, північно-західний та південно-західний, 2-6 м/с.

У південних областях очікується хмарна погода з проясненнями. У суботу в регіоні можливий дощ, у неділю буде переважно суха погода. Вночі від -3 до +1 градуса, вдень стовпчики термометрів піднімуться до +5...+9. Вітер північний, західний, північно-західний та південно-західний, 2-6 м/с.

У Криму хмарна погода з проясненнями. На півострові на вихідних у регіоні висока ймовірність снігу, в неділю опадів не передбачається. Температура повітря вночі в межах -3...+9 градусів, удень – до +4...+13. Вітер західних, південно-західних і північно-західних напрямків, 2-7 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу в регіоні висока ймовірність снігу, в неділю опадів не передбачається. Температура вночі -6...-1 градус. Денна температура повітря становитиме +2...+6 градусів. Вітер північних, західних, південно-західних і північно-західних напрямків, 1-6 м/с.

У західних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу в регіоні можливий дрібний сніг, у неділю буде без опадів. Температура повітря вночі до -3...+1 градуси, удень +1...+4. Вітер північний, західний, північно-західний, південно-західний і північно-східний, 1-4 м/с.

У Карпатах – хмарна погода з проясненнями. У суботу в регіоні очікується суха погода, у неділю можливий дрібний сніг. Температура повітря вночі від -3 до -1, удень – від +1 до +3 градусів. Вітер північний, північно-західний, західний і північно-східний, 1-4 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу в регіоні висока ймовірність снігу, у неділю опадів не передбачається. Уночі стовпчики термометрів покажуть -3...0 градусів, удень +2...+5. Вітер південних, західних, південно-західних і північно-західних напрямків, 1-5 м/с.

Другие новости