ПоддержатьУкраїнська

19 мая 2016 - прогнозы погоды по областным центрам Украины

StopCor
StopCor

StopCor

19 мая 2016 - прогнозы погоды по областным центрам Украины

У четвер в Україні очікується хмарна погода з проясненнями. На більшій частині країни прогнозується дощова погода, подекуди з грозою. У західних, місцями у південних областях, у Криму та в Карпатах опадів не передбачається. Температура повітря вночі становитиме -1...+13 градусів, удень +12...+21. Вітер змінних напрямків, переважно західних, північних, північно-західних, північно-східних, південних і південно-західних, 1-7 м/с.

У північних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде переважати дощова погода, подекуди з грозою. Вночі повітря охолодитися до +5...+10 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +13...+16. Вітер північний, західний, північно-західний і північно-східний, 1-4 м/с.

У південних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде суха погода за даними Sinoptik.ua. У Миколаївській, місцями в Херсонській областях місцями висока ймовірність дощу. Вночі стовпчики термометрів покажуть +6...+12 градусів, удень повітря прогріється до +15...+20. Вітер західний, північний, північно-західний і південно-західний, 1-6 м/с.

У Криму очікується хмарна погода з проясненнями. На півострові опадів не передбачається. У Красноперекопську можливий дрібний дощ. Уночі температура повітря складе +9...+13 градусів. Денна коливатиметься від +17 до +21. Вітер західний, південний, північно-західний та південно-західний, 1-7 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні переважно дощова погода. Вночі до +8...+13 градусів, денна температура повітря складе +14...+19. Вітер північний, західний, південно-західний і північно-західний, 1-5 м/с.

У західних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні переважно суха погода. Температура повітря вночі знизиться до -1...+4 градусів, удень підніметься до +12...+17. Вітер західних, південних, південно-західних і північно-західних напрямків, 1-4 м/с.

У Карпатах – хмарна погода з проясненнями. У регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі до +3, удень до +15 градусів. Вітер переважно західний, північно-західний, північно-східний і південно-західний, 1-3 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні можливий невеликий дощ. Уночі стовпчики термометрів покажуть +4...+10 градусів, удень – від +13 до +16. Вітер західний, північний, північно-західний, південний та південно-західний, 1-4 м/с.

Другие новости