ПоддержатьУкраїнська

21-22 травня 2016 - прогнози погоди по областним центрам України

StopCor
StopCor

StopCor

21-22 травня 2016 - прогнози погоди по областним центрам України

На вихідних в Україні очікується хмарна погода з проясненнями. На більшій частині країни в суботу і в неділю буде переважно суха погода. У суботу місцями в північних областях висока ймовірність дощу. У суботу і в неділю температура повітря вночі складе +1...+17 градусів, удень +15...+24. Вітер змінних, переважно західних, південно-західних, північних, північно-східних і північно-західних напрямків, 1-8 м/с.

У північних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу в регіоні можливий невеликий дощ, у неділю опадів не передбачається. У Житомирській області упродовж усіх вихідних очікується переважно суха погода. Уночі від +8 до +13 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться в межах +15...+21. Вітер західних, південно-західних і північно-західних напрямків, 2-8 м/с.

У південних областях очікується хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні буде переважно суха погода за даними Sinoptik.ua. Уночі від +8 до +16 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +17...+24. Вітер західний, північний, північно-західний та південно-західний, 1-5 м/с.

У Криму – мінлива хмарність. На півострові опадів не передбачається. Температура повітря вночі в межах +9...+17 градусів, удень – до +19...+23. Вітер західних, північних, північно-західних, північно-східних, південних і південно-західних напрямків, 1-5 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні буде переважно суха погода. Температура вночі +9...+15 градусів. Денна температура повітря складе +20...+23 градуси. Вітер західних, південно-західних і північно-західних напрямків, 1-6 м/с.

У західних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні буде суха погода. Температура повітря вночі до +1...+13 градусів, удень +16...+24. Вітер західний, північний, північно-східний і північно-західний, 1-4 м/с.

У Карпатах – хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі від +5 до +9, удень – від +20 до +22 градусів. Вітер північний, північно-східний і північно-західний, 1-4 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю у регіоні опадів не передбачається. Уночі стовпчики термометрів покажуть +7...+14 градусів, удень +17...+22. Вітер західних, північних, північно-західних і південно-західних напрямків, 1-6 м/с.

Другие новости