ПоддержатьУкраїнська

21 вересня 2016 - прогнози погоди по обласним центрам України

StopCor
StopCor

StopCor

21 вересня 2016 - прогнози погоди по обласним центрам України

У середу в Україні очікується хмарна погода з проясненнями. Практично на всій території країни переважатиме дощова погода. У центральних, місцями в південних областях, у Криму та в Карпатах опадів не передбачається. Температура повітря вночі складе +5...+15 градусів, удень +10...+19. Вітер змінний, переважно північний, північно-східний, західний та північно-західний, 1-8 м/с.

У північних областях очікується мінлива хмарність. У регіоні висока ймовірність дощу. Вночі температура повітря складе +4...+6 градусів, удень – від +10 до +13. Вітер північний, західний і північно-західний, 1-5 м/с.

У південних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні переважно дощова погода. В Одеській області – без опадів за даними Sinoptik.ua. Уночі стовпчики термометрів покажуть +5...+10 градусів, удень повітря прогріється до +11...+16. Вітер північний, західний і північно-західний, 1-8 м/с.

У Криму хмарна погода з проясненнями, на півострові можливий дрібний дощ. У Феодосії, Ялті, Євпаторії – без опадів. Уночі температура повітря складе +10...+15 градусів. Денна температура повітря буде коливатися від +15 до +19. Вітер північний та північно-західний, 1-8 м/с.

У східних областях очікується хмарна погода з проясненнями. У регіоні переважно дощова погода. Вночі до +4...+10 градусів, денна температура повітря складе +11...+16. Вітер північний, західний і північно-західний, 1-5 м/с.

У західних областях прогнозується хмарна погода з проясненнями. На більшій частині регіону очікується переважно дощова погода. Температура повітря вночі опуститься до +2...+8 градусів, удень стовпчики термометрів покажуть +10...+17. Вітер західний, північний, північно-східний і північно-західний, 1-4 м/с.

У Карпатах – мінлива хмарність, у регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі до +5, удень – до +4 градусів. Вітер північний і північно-східний, 1-4 м/с.

У центральних областях – мінлива хмарність. У регіоні переважно опадів не передбачається. Уночі стовпчики термометрів покажуть +4...+8 градусів, удень – від +12 до +15. Вітер північний, західний і північно-західний, 1-5 м/с.

Другие новости