ПоддержатьУкраїнська

23 листопада 2016 - прогнози погоди по обласним центрам України

StopCor
StopCor

StopCor

23 листопада 2016 - прогнози погоди по обласним центрам України

У середу в Україні очікується хмарна погода з проясненнями. На більшій частині країни переважатиме суха погода. Температура повітря вночі становитиме -11...+3 градуси, вдень -3...+7. Вітер змінний, переважно південний, східний, південно-східний, північний та північно-східний, 1-6 м/с, у південних та східних областях посилення швидкості вітру до 15-24 м/с.

У північних областях очікується хмарна погода з проясненнями. У регіоні опадів не передбачається. Уночі температура повітря складе -7...0 градусів, удень – від -3 до +3. Вітер південний і південно-східний, 2-6 м/с.

У південних областях – мінлива хмарність. У регіоні переважно суха погода за даними Sinoptik.ua. Уночі стовпчики термометрів покажуть -4...+4 градуси, вдень повітря прогріється до +1...+6. Вітер східний, північно-східний і південно-східний, 1-6 м/с, посилення швидкості вітру до 15-24 м/с.

У Криму – сонячна погода, на півострові опадів не передбачається. Уночі температура повітря становитиме -2...+7 градусів. Денна температура повітря буде коливатися від +3 до +12. Вітер північний, східний та північно-східний, 1-6 м/с.

У східних областях очікується мінлива хмарність. У регіоні переважно суха погода. Вночі до -2...+7 градусів, денна температура повітря складе 0...+3. Вітер східний та північно-східний, 2-5 м/с, посилення швидкості вітру до 15-24 м/с.

У західних областях прогнозується мінлива хмарність. На більшій частині регіону очікується переважно суха погода. Температура повітря вночі знизиться до -1...+3 градусів, удень стовпчики термометрів покажуть +3...+12. Вітер південний, східний і південно-східний, 1-4 м/с.

У Карпатах – сонячна погода, у регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі до -3, удень до 0 градусів. Вітер північний і північно-східний, 1-3 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні опадів не передбачається. Уночі стовпчики термометрів покажуть -6...+1 градус, удень – від -1 до +5. Вітер східний та південно-східний, 1-4 м/с.

Другие новости