ПоддержатьУкраїнська

27 квітня 2017 - прогнози погоди по обласним центрам України

StopCor
StopCor

StopCor

27 квітня 2017 - прогнози погоди по обласним центрам України

У четвер В Україні очікується хмарна погода з проясненнями. Майже на всій території країни прогнозується суха погода. Температура повітря вночі становитиме +3...+14 градусів, удень +13...+24. Вітер змінних напрямків, переважно східних, південних, північно-східних, південно-західних і південно-східних, 1-9 м/с.

У північних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде переважати суха погода за даними Sinoptik.ua. Вночі повітря охолодитися до +8...+11 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +20...+24. Вітер південний, 4-9 м/с.

У південних областях – мінлива хмарність. У регіоні опадів не передбачається. Уночі стовпчики термометрів покажуть +3...+9 градусів, удень повітря прогріється до +13...+20. Вітер південний і південно-східний, 1-5 м/с.

У Криму очікується хмарна погода з проясненнями. На півострові опадів не передбачається. Уночі температура повітря складе +2...+10 градусів. Денна коливатиметься від +17 до +21. Вітер східний, південний, південно-східний, південно-західний і північно-східний, 1-4 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде переважати суха погода. Вночі до +3...+6 градусів, денна температура повітря складе +16...+21. Вітер південний і південно-східний, 2-6 м/с.

У західних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні переважно суха погода. Температура повітря вночі опуститься до +6...+14 градусів, удень підніметься до +17...+23. Вітер південний, південно-західний і південно-східний, 2-6 м/с.

У Карпатах – хмарна погода з проясненнями. У регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі до +11, удень до +21 градуса. Вітер переважно південний, південно-західний і південно-східний, 1-6 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні переважно суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +4...+9 градусів, удень – від +19 до +23. Вітер південний і південно-західний, 3-7 м/с.

Другие новости

Компания депутатов из Тернополя нечестно победила на тендере и получила почти 1 млн грн, — прокуратура

Компания депутатов из Тернополя нечестно победила на тендере и получила почти 1 млн грн, — прокуратура

Предоставление телевизионных услуг в Тернополе превратилось в предмет судебного разбирательства после обвинения в сговоре компании, связанной с городским депутатом