ПоддержатьУкраїнська

28-29 cічня 2017 - прогнози погоди по обласним центрам України

StopCor
StopCor

StopCor

28-29 cічня 2017 - прогнози погоди по обласним центрам України

На вихідних в Україні очікується хмарна погода з проясненнями. Майже на всій території країни в суботу і в неділю опадів не передбачається. У суботу в східних областях та Криму висока ймовірність снігу. Температура повітря вночі становитиме -21...-2 градуси, вдень -12...+1. Вітер змінний, переважно східний, північний, південний, північно-західний, північно-східний і південно-східний, 1-7 м/с.

У північних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні опадів не передбачається. Уночі від -12 до -2 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться в межах -5...0. Вітер східний, північний, північно-східний, південно-східний і північно-західний, 1-5 м/с.

У південних областях очікується хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні буде переважно суха погода за даними Sinoptik.ua. Уночі від -17 до -3 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до -6...+1. Вітер північний, північно-східний і північно-західний, 1-5 м/с.

У Криму хмарна погода з проясненнями. На півострові на вихідних опадів не передбачається. У суботу В Ялті, а в неділю у Феодосії, Керчі буде сніжна погода. Температура повітря вночі в межах -9...-2 градусів, удень – до -4...+1. Вітер північних, західних, північно-західних і північно-східних напрямків, 1-6 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу в регіоні можливий дрібний сніг, у неділю опадів не передбачається. Температура вночі -21...-13 градусів. Денна температура повітря становитиме -12...-4 градуси. Вітер північних, північно-східних і північно-західних напрямків, 2-7 м/с.

У західних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні буде без опадів. Температура повітря вночі до -17...-8 градусів, удень -4...+2. Вітер східний, північний, північно-західний, південно-східний і північно-західний, 1-4 м/с.

У Карпатах – хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні очікується суха погода. Температура повітря вночі від -13 до -10, удень – від -1 до +1 градуса. Вітер північний, східний, північно-східний та північно-західний, 1-3 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні без опадів. Уночі стовпчики термометрів покажуть -13...-4 градуси, удень -4...+1. Вітер східних, північних, південно-східних і північно-східних напрямків, 1-4 м/с.

Другие новости